Het is de schuld van Taylor Swift, Chiefs, Travis Kelce verloor van Eagles

Ten eerste moet ik iedereen vertellen dat mijn bazen absoluut geen taser in mijn nek houden om er zeker van te zijn dat we Taylor Swift het vereiste aantal keren per dag noemen (kom op, je weet voor wie we werken.) mijn nek is onze kerstbonus). Ik schrijf dit uit eigen wil.

De Kansas City Chiefs, die nu worden gebruikt als een van de toonaangevende PR-bureaus ter wereld, lieten een overwinning op het beste team van de NFC door hun vingers glippen. Heel letterlijk, eigenlijk. Op tien meter afstand van wat waarschijnlijk een beslissende touchdown zou zijn geweest, rommelde Travis Kelce – duidelijk vermoeid en afgeleid van een reis van een week naar Zuid-Amerika om zijn carrièrevooruitzichten na het spelen van het hosten van Good Morning America ter ondersteuning van zijn vriendin Tay Tay – te bevorderen. en hield de Eagles in de wedstrijd.

(Ik word nu zeker niet met een koevoet in mijn ribben gestoken).

Het is duidelijk dat als Kelce zijn gedachten volledig op voetbal had gericht, we de normale kapotte tackles op weg naar de eindzone zouden hebben gezien. Maar dankzij de invloed van mevrouw Swift (op een dag mevrouw Kelce, als het goed uitpakt bij focusgroepen), neemt Kelce zichzelf veel te serieus en besteedt hij 60 minuten aan het beschermen van zichzelf in plaats van alles op het spel te zetten. Het is duidelijk dat hij vindt dat hij te waardevol is voor Amerika, aangezien ik op geen enkele manier verplicht ben om te schrijven.

Maar dat was het niet voor de Chiefs, die nog steeds de bal in de handen van Mahomes hadden met een kans om te winnen. Dat is alles wat ze normaal gesproken nodig hebben. Omdat Mahomes dingen doet als…

Wacht, zo eindigt dit niet. Zo werkt dit niet, zo werkt dit allemaal niet.

Maar we kunnen hier niet zomaar blijven zitten en Valdes-Scantling een sukkel noemen, want het is duidelijk dat alle Chiefs op eierschalen en spelden-en-naalden lopen vanwege de extra schijnwerpers die op hen worden gericht dankzij Kelce’s streven naar wereldsterrendom. Hun handen zijn alleen een beetje zweterig, de knieën trillen veel meer, omdat er bij elke bocht een snel oordeel wacht. De taak om een ​​levenslange droom te verwezenlijken en tegelijkertijd de hoop van een hele stad te koesteren en tegelijkertijd het kleine venster dat een profvoetballer in de NFL heeft te maximaliseren? Kinderspel. Maar Taylor Swift in de steek laten? Ze kunnen net zo goed allemaal een guillotine bij zich dragen.

(Dat is absoluut geen jachtgeweer dat wordt gespannen in de keuken, waar mijn wapen toevallig ook staat).

Het heeft zeker niets te maken met de zoveelste door Matt Nagy geleide overtreding die in de tweede helft in een vapor lock terechtkomt, waarvan er geen lange geschiedenis is dat dit eerder is gebeurd of zoiets. En het is niet zo dat de Chiefs al deze problemen zullen oplossen met een zacht schema voor de rest van de weg en een nieuwe, veerkrachtige en meedogenloze verdediging die beter is dan eerdere versies, net op tijd voor de play-offs, wanneer ze vrijwel zeker weer een nieuwe zullen organiseren. AFC-kampioenschapswedstrijd. Het gewicht van de Swifties is niet iets dat elk team kan dragen.

Het is nu duidelijk dat het enige dat tussen de Chiefs en hun status als officiële NFL-dynastie staat een 5-10 popster is. Het kunnen net zo goed zes Goro’s zijn die de deur bewaken. Taylor heeft ook vier armen.

(Ik ben er nu zeker van dat ik nog een dag mag leven).

Geen goede look voor USMNT

De USMNT sloot het jaar af met in wezen een dood rubber tegen Trinidad en Tobago. Het was de tweede etappe van hun kwartfinale/kwalificatiewedstrijd voor de CONCACAF Nations League voor de Copa America volgende zomer en de VS hadden vanaf de heenwedstrijd een 3-0 voorsprong. Zij scoorden als eerste via deze prachtige voorzet en kopbal van Sergino Dest naar Antonee Robinson:

En daarna was alles een voldongen feit. Maar dat weerhield Dest er niet van om de meest hersendode rode kaart in de geschiedenis van de USMNT te verzamelen, afgezien van alles wat Jeff Agoos mogelijk had gedaan:

Ja, dat zijn twee gele kaarten in één keer, terwijl hij ook probeert een gevecht aan te gaan met de helft van zijn eigen team over een niet-gecallde fout die niemand kan identificeren in een wedstrijd en een gelijkspel dat al was beslist waar hij de resterende tijd had moeten besteden aan alleen maar proberen niet gewond raken. Draymond Green huilt omdat hij zich nooit heeft gerealiseerd dat hij dit zou kunnen bereiken en dat de tijd die hij daarvoor nodig heeft, afneemt.

Hier is hoe ze Modano moeten eren

De Dallas Stars maakten bekend dat Mike Modano een standbeeld krijgt buiten het American Airlines Center. Wij hebben een suggestie waar het van zou moeten zijn:

Volg Sam op Twitter @felsgate en op Bluesky @felsgate.bsky.social