Maccabi Tel-Aviv vs Breidablik Voorspelling: Conference League

Maccabi Tel-Aviv verwelkomt Breidablik donderdag in Bloomfield voor de openingswedstrijd in Groep B van de Europa Conference League, met de aftrap gepland voor 19:00 GMT.

Hoofdzaken

Maccabi Tel-Aviv werd thuis op een 1-1 gelijkspel gehouden door Maccabi Bnei Reineh in de Israëlische Premier League. Door de gelijkspel kwam er een einde aan de serie van twee opeenvolgende overwinningen van Maccabi Tel-Aviv op speeldag drie van het nieuwe seizoen.

Ze hebben 7 van de beschikbare 9 punten verzameld, tot nu toe acht doelpunten gescoord in de eerste drie speelrondes en daarbij twee keer tegen gekregen. Maccabi Tel-Aviv zal hopen hun binnenlandse goede vorm donderdag voort te zetten in hun thuisduel tegen Breidablik, omdat ze een snelle start willen maken in hun Groep B-campagne.

Wees erbij

Breidablik kwam zondag in het Besta-deild in actie tegen bezoekers Fimleikafelag Hafnarfjarbary. Breidablik verloor deze play-ff-wedstrijd in Groep A met 0-2, wat de potentiële uitdagingen benadrukte waarmee ze te maken zouden kunnen krijgen tegen Maccabi Tel-Aviv.

Breidablik zal hopen snel terug te stuiteren voorafgaand aan hun reis naar Israël om het op te nemen tegen Maccabi Tel-Aviv.

Blessurerapport

Geen van beide partijen heeft in de aanloop naar de wedstrijd van donderdag nieuwe zorgen over blessures gemeld.

Voorspelling

Maccabi Tel-Aviv zal de thuiswedstrijd winnen en een winnende start maken in Groep B.

Zorg ervoor dat u erop gokt Maccabi Tel Aviv versus Breidablik met 22Bet!

Wees erbij