Het volledige schema van India tijdens de Aziatische Spelen op 20 september: volledige lijst van alle Indiase atleten in actie

De nieuwste editie van de Aziatische Spelen begint op 23 september in het Chinese Hangzhou en duurt tot 8 oktober. Tijdens de 19e editie van de Aziatische Spelen zal een sterk Indiaas team met 655 leden in actie komen in 41 van de 61 disciplines. wordt gespeeld op 56 locaties, met 481 gouden medailles. Hoewel de spelen officieel op 23 september beginnen, zullen sporten als cricket, voetbal, volleybal en beachvolleybal vanaf 19 september van start gaan.

Terwijl ‘Aab ki Baar, Sau Paar’ (wat zich dit keer vertaalt naar het overschrijden van 100 medailles) de slogan was voor het Indiase contingent op de Aziatische Spelen van 2023, willen de fans en het sportestablishment hun verwachtingen temperen, maar met het oog op overtreffen het totaal van 70 gewonnen medailles tijdens de vorige editie in Jakarta en Palembang.

Hier is het volledige schema van India tijdens de Aziatische Spelen op 20 september

Roeien (ronde 1)

Kiran en Geetanjali Gurugubelli (lichtgewicht damesdubbeltwee), Arun Lal Jat en Arvind Singh lichtgewicht (herendubbeltwee), Parminder Singh en Satnam Singh (herendubbeltwee), PB Aswathi, Mrunmayee Salgaonkar, Priya Devi Thangjam, Rukmani (damesviervier) , Babulal Yadav en Lekh Ram (herenpaar), Charanjeet Singh, Dhananjay Pande, Naresh Kalwania, Neeraj, Neetish Kumar, Ashish, Bheem Singh, Jaswinder Singh en Punit Kumar (heren acht), heats – vanaf 06.30 uur

Balraj Pawar (heren skiff), Ashish, Bheem Singh, Jaswinder Singh en Punit Kumar (heren vier), Parminder Singh, Satnam Singh, Jakhar Khan, Sukhmeet Singh (heren vierdubbel), Geetanjali Gurugubelli, Ritu Kaudi, Sonali Swain, Tendenthoi Devi Haobijam, Varsha Babu, PB Aswathi, Mrunmayee Salgaonkar, Priya Devi, Rukmani (Women’s Eight), Fuyang Water Sports Centre, Heats – vanaf 12.30 uur

Zeilen (dag 1)

Chitresh Tatha, Adhvait Menon, Vishnu Saravanan, Jerome Kumar, KC Ganapathy en Varun Thakkar, Ishwariya Ganesh, Neha Thakur, Nethra Kumanan, Harshita Tomar en Shital Verma, Preethi Kongara, Sudhanshu Shekhar, Siddheshwar Doiphode en Ramya Saravanan – 9.00 uur verder

Moderne vijfkamp (schermen): Mayank Chaphekar (12.00 uur)

Volleybal heren: India versus Korea (16.30 uur)

Onderwerpen die in dit artikel worden genoemd