Heeft Phil Mickelson gewoon bescheiden opscheppen over zijn gok-PSA?

Het voetbalseizoen staat voor de deur en minstens één opmerkelijke fan kan niet volledig meedoen: Phil Mickelson. Terwijl je waarschijnlijk zegt: “Duh, hij is een golfer”, zal ik het uitleggen. Normaal gesproken zou het gezicht van LIV Golf zich wentelen in de andere gedegenereerden, sappige lijnen volgen en parlays van drie teams oproepen.

In plaats van, de golfer, die zich onthoudt vanwege een gokverslaving, ging naar X om er een klein essay over te schrijven.

Kijk, ik snap het. Het is een verslaving en er is een grijs gebied, dus als ik Mickelson belachelijk maak, lijkt het alsof ik een weerloze verslaafde te pakken heb. Tegelijkertijd pochte Phil bescheiden: ‘Het geld was nooit een probleem, omdat onze financiële zekerheid nooit is bedreigd’, en de enige mensen die ‘lijden’ waren een miljonair-golfer en zijn gezin, die helemaal niet leden. anders dan van een afwezige echtgenoot/vader die toch de helft van de tijd op tournee is.

Ik zeg niet dat het open seizoen is bij Mickelson, maar als ik sympathie probeer op te wekken omdat hij geen fantasievoetbal kon spelen, vraagt ​​hij erom. Het is vergelijkbaar met deze kleine grap (in dezelfde tweet) die Mickelson uitte tegen zijn voormalige medewerker, pro-gokker en veroordeelde misdadiger Billy Walters.

“Als je ooit de grens van gematigdheid overschrijdt en verslaafd raakt, zul je hopelijk je enablers niet als vrienden verwarren zoals ik dat deed. Hopelijk hoef je deze moeilijke momenten niet publiekelijk te verwerken, zodat anderen net als ik van je kunnen profiteren.”

Het spijt me dat een De bekende klootzak noemde jou in zijn boek, toch raakte je bevriend met hem, en hoe is dit relevant voor andere mensen die worstelen met gokken? “Wee mij”, zegt de man die voor de kleine man in de PGA Tour vocht, en vervolgens overliep naar een competitie die geen van die kleine jongens wilde hebben, en daarbij de sport in gevaar bracht.

Maar ja, nu heeft iedereen bloed op zijn bankrekeningen.

Het lijkt niet mogelijk om zo zelfverheerlijkend te zijn in een tweet over gokmatigheid, maar ik denk dat als je zo geïsoleerd bent, alles wat uit je lichaam lekt reden voor een feestje is. En wat was dat gedoe over een orkaan? Wie heeft dit proefgelezen? Wie heeft dit goedgekeurd? En wanneer begon Twitter mensen toe te staan ​​tirades te posten?

Karakterlimieten zijn als salarisplafonds: belemmeringen om te voorkomen dat rijke sukkels alle zuurstof opzuigen. F*ck jij, Elon.

Phil Mickelson kan me missen met dit medelijdenfeestje dat hij zelf geeft. Boo-hoo, je kunt niet zelf modereren, en ontvang niets van dat lieve DraftKings-goedkeuringsgeld. Ga op de bank zitten, vul die grote mond van je met zevenlaagse dip en laat de rest van ons genieten van de terugkeer van het voetbalseizoen.