Ganesh Chaturthi 2023: Virat Kohli, Anushka Sharma voeren Puja uit; Karisma Kapoor heeft een speciale boodschap

Vers van de overwinning op de Asia Cup geniet het Indiase cricketteam van een minipauze voordat de ODI-serie tussen India en Australië vrijdag begint. Sterslagman Virat Kohli maakte deel uit van de Asia Cup, maar hij heeft rust gekregen voor de eerste twee ODI’s van de reeks van drie wedstrijden tegen Australië. Dinsdag vierden Virat Kohli en Anushka Sharma, de vrouw en acteur van de voormalige aanvoerder van het Indiase cricketteam, Ganesh Chaturthi en voerden Puja uit. Acteur Karishma Kapoor wenste hen bij de gelegenheid.

Laatste en laatste nieuws op NDTV

Een dag na de overwinning van het Indiase cricketteam in de Asia Cup werd maandag de selectie voor de Australische ODI-serie bekend gemaakt. Er waren verschillende verrassingen in de ploeg voor de drie-ODI-series. De grootste is de terugkeer van Ravichandran Ashwin, die in januari 2022 voor het laatst een ODI speelde. Een andere verrassing was dat de teamleiding het sterrentrio – Rohit Sharma, Virat Kohli en Hardik Pandya – rust gaf voor een serie die wordt gezien als de laatste generale repetitie voor het WK.

Het trio was samen met Kuldeep Yadav aanwezig bij de eerste twee ODI’s, terwijl ze een comeback zullen maken in de derde ODI. BCCI-hoofdselecteur Ajit Agarkar, die de selectie aankondigde, werd door een journalist gevraagd naar de reden achter het laten rusten van de sterren vóór ‘Bharat Darshan’ op het WK. De referentie ‘Bharat Darshan’ werd gegeven omdat India het meest bereisde team zal zijn in de ODI Cricket World Cup, aangezien het al zijn groepsfasewedstrijden in verschillende steden zal spelen.

Agarkar gaf een behendig antwoord op de vraag. “Rohit (Sharma) en Virat (Kohli) zijn er altijd geweest en uiteraard is Hardik een belangrijke speler voor ons, we willen hem managen”, zei hij.

“Kuldeep is in geweldige vorm. Het geeft ons ook de kans om naar een aantal andere jongens te kijken. Dat is het punt. Gelukkig hebben we behoorlijk wat cricket gekregen in de Asia Cup.

“Als dat niet zo was, hadden we er misschien op een andere manier naar gekeken. Op een bepaald moment hebben jongens, meer dan fysiek, soms een mentale pauze nodig, wat niet zo erg is in de aanloop naar het toernooi (Cricket World Cup).

“Maar als de derde wedstrijd aanbreekt, zal iedereen beschikbaar zijn om te spelen. We zullen tegen onze WK-ploeg spelen. Het geeft ons wel de kans om tegen andere jongens te spelen die buiten hebben gezeten en het is een sterke ploeg geweest”, aldus BCCI Chief. keuzeschakelaar Ajit Agarkar.

Onderwerpen die in dit artikel worden genoemd