Lille vs Olimpija Ljubljana Voorspelling: Conference League

Lille zal hun Europe Conference League-campagne woensdag thuis aftrappen in het Stade Pierre-Mauroy, wanneer ze bezoekers Olimpija Ljubljana vermaken, met de aftrap gepland voor 14.30 uur GMT.

Hoofdzaken

De gemengde binnenlandse vorm van Lille op weg naar de opening van de Europe Conference League

Lille warmde zich zaterdag op voor de wedstrijd tegen Olimpija in de groepsfase van de Europa Conference League met een 2-2 gelijkspel tegen Rennes.

Paulo Fonseca en zijn aanvallers namen in de 33e minuut de leiding via Leny Yoro, voordat ze de voorsprong verdubbelden via een Bafodie Diakite-aanval in de 62e minuut. Rennes kwam echter van twee doelpunten achterstand en kwam op gelijke hoogte door doelpunten van Lorenz Assignon in de 74e minuut en Ibrahim Salah in de 89e minuut.

Paulo Fonseca zal proberen iets te doen aan hun onvermogen om de voorsprong vast te houden, door een voorsprong van twee doelpunten te gooien en een punt te pakken in een wedstrijd die gecontroleerd was met balbezit en schoten op doel.

De loting in Rennes weerspiegelt de vorm van Lille dit seizoen. Ze hebben twee keer gewonnen, twee keer gelijk gespeeld en één keer verloren. De mannen van Paulo Fonseca hebben acht punten verzameld en staan ​​vijfde op de ranglijst, drie punten achter op het tempo. Ze scoorden zeven doelpunten en kregen zeven keer tegen.

Voordat hij Olimpija ontvangt, zal Paulo Fonseca proberen de defensieve zwakheden op te lossen die zijn ploeg de afgelopen wedstrijden heeft laten zien. Hierdoor kunnen ze robuust zijn in hun aanpak en krijgen ze de kans om thuis te winnen.

Wees erbij

Olimpija’s strijd om de eerste plaats in de SNL

Olimpija warmde zich woensdag op voor de trip naar Lille met een 2-1 thuiszege op Maribor. De overwinning was hun tweede opeenvolgende overwinning in de SNL, omdat ze leider Celje vroeg in het SNL-seizoen willen reviseren.

In de eerste zeven wedstrijden van het SNL-seizoen heeft Olimpija vijf keer gewonnen en twee keer verloren. In deze reeks scoorden ze twintig doelpunten in de competitie, wat hun potentie in het laatste derde deel benadrukte.

Olimpija kreeg echter ook dertien doelpunten tegen, het op één na hoogste in de competitie. Dit onderstreept hun kernuitdaging dit seizoen. Hoewel hun aanvalskracht een aanzienlijke kracht heeft behouden, ontbrak hun verdedigingsfase omdat ze te veel doelpunten binnenlieten.

Bij het aangaan van de wedstrijd tegen Lille in de Europe Conference League zal Olimpija proberen een robuust evenwicht in hun team te bewerkstelligen. Door de beste balans te vinden tussen hun defensieve en aanvallende fasen, krijgen ze het platform om iets uit de wedstrijd in Frankrijk op woensdag te halen.

Blessurerapport

Rijsel

Lille zal het moeten doen zonder de diensten van centrale verdediger Tiago Djalo. De 23-jarige staat aan de kant vanwege een gescheurde kruisband. Hij is langdurig afwezig bij Lille, aangezien hij sinds zijn blessure 19 wedstrijden heeft gemist.

Paulo Fonseca zal de rest van de selectie beschikbaar hebben voor selectie in de wedstrijd tegen Olimpija op woensdag.

Olimpija Ljubljana

Olimpija meldde geen nieuwe verwondingen in de aanloop naar de reis naar Lille.

De manager, João Alexandre Oliveira Nunes Henriques, zal toegang hebben tot de volledige bezetting van zijn selectie, wat hem de speelruimte zal geven om de beste ploeg te kiezen voor de confrontatie met Lille op woensdag.

Mogelijke opstellingen

Rijsel

L. Chevalier; Ismaily, S. Umtiti, L. Yoro, B. Diakite; A. Gomes, B. Andre; I. Cavaleiro, R. Cabella, Y. Yazici; J. David

Olimpija Ljubljana

A. Muhamedbegovic, A. Doffo, I. Posavec, R. Pedro, D. Pinto, M. Ratnik, M. Vidovsek, D. Sualehe, J. Silva, P. Lucas, N. Motika

Voorspelling

Lille zal proberen terug te keren naar winnende manieren; ze zullen snel starten en op de voorste voet willen spelen.

Olimpija zal compact en pragmatisch zijn in hun aanpak. Ze zullen proberen aan te vallen op de counter en Lille uit hun vorm halen.

Lille zal genoeg hebben om de wedstrijd thuis te winnen en een winnende start te maken.

Zorg ervoor dat u erop gokt Lille versus Olimpija Ljubljana met 22Bet!

Wees erbij