Wat je deze feestdagen van retailers kunt verwachten

Volgens de jaarlijkse Black Friday-Cyber ​​Monday-enquête van Deloitte zijn consumenten van plan om tijdens Black Friday- en Cyber ​​Monday-verkopen gemiddeld $ 567 uit te geven, een stijging van 13% ten opzichte van vorig jaar. Hoewel consumenten bereid lijken te zijn om tijdens de feestdagen hun uitgaven te verhogen, zullen de portemonnees zeker pijn lijden omdat de inflatie voor levensbehoeften als voedsel stabiel blijft. Stacey Widlitz, SW Retail Advisors Chief International Store Hunter, sluit zich aan bij Yahoo Finance om inzicht te geven in waar consumenten op zoek zullen zijn naar de beste deals en welke retailers klaar zijn om te profiteren van de huidige economische trends tijdens deze feestdagen.

Over waar consumenten op gefocust zijn, legt Widlitz uit: “Het is duidelijk dat consumenten geld uitgeven aan levensbehoeften, weet je, we hebben het over desinflatie en dat is geweldig, maar het komt erop neer dat de voedselkosten over twee jaar met 20% zijn gestegen en dat neemt niet af. “Dat stagneert gewoon. Dus de consument voelt het nog steeds en geeft nog steeds geld uit aan de basisbenodigdheden. Ik denk dat je daar deze feestdagen veel van gaat zien. Je ziet het al bij bedrijven als Target (TGT) en Walmart. (WMT) ze dringen hard aan op voedsel, basisvoorzieningen en gezondheid.”

Bekijk de video hierboven om erachter te komen welke retailers Widlitz het beste in staat zijn voor wat consumenten op dit moment willen.

Voor meer deskundig inzicht en de laatste marktactie kunt u hier klikken om deze volledige aflevering van Yahoo Finance Live te bekijken.