Hier kun je de voor een Oscar genomineerde film ‘Poor Things’ online streamen

Met nog maar een maand te gaan voor de Oscars 2024, waar onze favoriete films van het afgelopen jaar de nodige erkenning zullen krijgen, is hier spannend nieuws voor je. Iedereen die de hoofdrol van Emma Stone gemist heeft Arme dingen in de theaters eindelijk de film in handen kunnen krijgen.

De film maakt zijn digitale debuut, waar je de film kunt kopen of huren. De video zal digitaal beschikbaar zijn op Apple TV, Prime Video en andere video-on-demand-platforms. Deze is vanaf 27 februari verkrijgbaar. Ondertussen verschijnt de film op 12 maart ook op Blu-ray en dvd.

Poor Things heeft elf Oscarnominaties

Arme dingen is net vers van de Oscars-nominaties en de film heeft 11 knikjes in de race van dit jaar. Het heeft knikjes in categorieën zoals beste film, beste regie, beste actrice, beste mannelijke bijrol, beste schrijven voor een aangepast scenario, beste cinematografie, beste kostuumontwerp, beste make-up en haarstyling, beste originele score, beste productieontwerp en beste filmmontage.

Arme dingen is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1992 van Alasdair Gray. Het speelt zich af in Victoriaans Londen en speelt Emma Stone als Bella Baxter, een jonge vrouw die door zelfmoord sterft en weer tot leven wordt gewekt door de excentrieke wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). In de film spelen ook Mark Ruffalo en Ramy Youssef.

Waar je arme dingen online kunt streamen

Arme dingen zal vanaf 27 februari beschikbaar zijn om te kopen of huren op Apple TV, Prime Video en andere transactionele video-on-demand-platforms.

Arme dingen wordt gedistribueerd door Searchlight Pictures van Walt Disney Company. Daarom zou de film gratis worden gestreamd op de streamers van Disney, Hulu of Disney+. Een streaming-releasedatum of platform voor Poor Things is nog niet aangekondigd. Het zal waarschijnlijk in maart/april op de OTT-ruimte verschijnen.