Tamil-acteur Arya op OTT-debuut met Prime Video-show The Village

OTT Prime Video heeft onlangs de wereldwijde première aangekondigd van hun aankomende originele Tamil-horrorserie, Het dorp. Geïnspireerd door de gelijknamige grafische horrorroman van Asvin Srivatsangam, Vivek Rangachari en Shamik Dasgupta, vertelt deze horrorthriller het verhaal van een man die op zoek is naar het mysterie achter de verdwijning van zijn familie.

Arya zal met deze show zijn aanstaande OTT-debuut maken. maakt nu zijn streamingdebuut in lang formaat met deze horrorserie. Arya zal de rol spelen van een man genaamd Gautam, een man op een reddingsmissie om zijn familie te vinden, samen met enkele lokale bewoners in het dorp Kattiyal.

Over zijn opwindende project zei Jamshad Cethirakath, ook bekend als Arya: “Mijn OTT-debuut met The Village was absoluut een ander soort ervaring. Het concept van de show, dat bestaat uit het horror-thriller-element met veel bloed, en een zeer diepgeworteld verhaal, werd ook nooit ervaren op de Indiase OTT-markt. Dat vond ik bijzonder aanlokkelijk, wat mij ertoe aanzette er verder mee aan de slag te gaan. De horrorserie is een klasse apart van alle andere horrorgenres die je op de Indiase OTT-platforms ziet. Vaak is de horror die we ook in films zien erg beperkt en kun je bij het maken ervan niet voorbij een bepaald punt gaan, maar hier heeft Milind (Rau – de regisseur) alles uit de kast gehaald. Ik denk dat dit een manier is voor videomakers om te geloven in het maken van dit soort content, omdat mensen dit soort genres echt willen bekijken.”

Samen met Arie, Het dorp met Divya Pillai, Aazhiya, Aadukalam Naren, George Mayan, PN Sunny, Muthukumar K., Kalairaani SS, John Kokken, Pooja, V Jayaprakash, Arjun Chidambaram en Thalaivasal Vijay in centrale rollen.

De Tamil-horrorserie wordt geregisseerd door Milind Rau en geproduceerd door BSRadhakrishnan onder de vlag van Studio Shakthi Productions.

Het dorp wordt vanaf 24 november gestreamd op Prime Video in het Tamil, nagesynchroniseerd in het Telugu, Malayalam, Kannada en Hindi, met ondertiteling in het Engels.