Is Adèle getrouwd? De opmerking van de zanger leidt tot huwelijksgeruchten

Volgens ooggetuigen die contact opnamen met roddelbeïnvloeder Deuxmoi, zat de 35-jarige Adele in het publiek toen Carr vroeg of iemand onlangs getrouwd was. Een fan deelde op Instagram: “Ik was vanavond bij de comedyshow van Alan Carr in LA en Adele zat in het publiek. Alan vroeg het publiek of er onlangs iemand was getrouwd, en Adele riep: “Ja hoor!”.

Een andere deelnemer omschreef de locatie als “een superkleine en intieme locatie” met ongeveer “misschien 75 mensen”. Ze vermeldden dat Adele, zittend met een vriendin, actief deelnam aan het geklets met Carr en vertrok voordat de show was afgelopen nadat ze haar recente huwelijk had bevestigd.

Adele bevestigde haar relatie met Rich Paul, een 41-jarige sportmakelaar, in september 2021. Ze ontkende echter dat ze getrouwd was tijdens een interview met het tijdschrift Elle in augustus van hetzelfde jaar en zei: ‘Ik ben nooit verliefd geweest. zoals dit. Ik ben geobsedeerd door hem.’

De zangeres, bekend om haar krachtige stem en emotionele ballades, begon haar Weekends With Adele-residentie in Las Vegas in november 2022. Ze kondigde in maart aan dat ze de reeks van haar laatste shows in The Colosseum in Caesar’s Palace zou verlengen van 19 januari tot 15 juni 2024.