Cardi B laat de steun aan Joe Biden vallen vanwege het sturen van hulpgeld naar Israël en Oekraïne voor hun oorlogen

Het lijkt erop dat Cardi B zich niet meer achter de Amerikaanse president Joe Biden schaart. Cardi B is boos omdat de VS miljoenen aan hulp naar Oekraïne en Israël sturen te midden van hun respectieve voortdurende oorlogen met Rusland en Hamas. Ze zegt dat ze het niet leuk vindt dat Amerika bezuinigt op de begrotingen voor zijn eigen volk, terwijl het geld naar andere landen stuurt voor hun eigen oorlogen.

In een livestream op Instagram zei Cardi B dat ze klaar was met Joe Biden. Cardi B, wiens officiële naam Belcalis Almánzar is, zei dat het binnenlandse en buitenlandse beleid van de VS in schril contrast stonden, terwijl ze benadrukte dat terwijl het Witte Huis Oekraïne hielp in de strijd tegen Rusland en Israël in de strijd tegen Hamas, de burgemeester van New York City een verlaging van de gemeentelijke begroting met 5% aankondigde. vorige week.

De burgemeester zei dat de bezuinigingen onder meer scholen, bibliotheken, de politie van New York en de sanitaire voorzieningen zouden treffen.

Bekijk de video hier:

×

Haar video benadrukte verder dat “in New York een bezuiniging van $120 miljoen plaatsvindt die gevolgen zal hebben voor scholen, openbare bibliotheken en de politie. En een bezuiniging van vijf miljoen dollar op de sanitaire voorzieningen… We zullen verdrinken in… ratten.’

Hij waarschuwde vorige week dat er meer bezuinigingen nodig zouden zijn zonder aanvullende financiering van Washington om de toename van het aantal migranten in New York in goede banen te leiden. In een verklaring zei de burgemeester: “De kosten van migranten stijgen, de groei van de belastinginkomsten vertraagt ​​en [Covid-19] De stimuleringsfinanciering droogt op. Geen enkele stad mag een nationale humanitaire crisis grotendeels alleen moeten aanpakken, en zonder de aanzienlijke en tijdige steun die we van Washington nodig hebben, zal de huidige begroting nog maar het begin zijn.’

Het is de moeite waard te vermelden dat Cardi B heeft geholpen de kandidatuur van Joe Biden te promoten toen hij zich in 2020 met succes kandidaat stelde voor het Witte Huis. Cardi B zei: “Ik steun geen presidenten meer. Joe Biden heeft het over: ‘Ja, we kunnen twee oorlogen financieren’, … over: ‘Ja, we hebben het, we zijn de grootste natie.’ Nee, we zijn niet. We snappen het niet, en we maken momenteel wat rotzooi door. Dus zeg het! We zijn echt heel erg verdomd op dit moment. Nee, we kunnen deze oorlogen niet financieren.’