De oude tweets van Travis Kelce gaan viraal tijdens de romantiek van Taylor Swift

Taylor Swift-fans die online – of in zijn recente Wall Street Journal-interview – op zoek waren naar vuiligheid over Travis Kelce – waren deze week ernstig teleurgesteld. In plaats daarvan hadden ze misschien wel de grootste Swiftie van allemaal opgegraven.

In hun laatste pogingen om vertrouwd te raken met het strakke einde van de Kansas City Chiefs, bezocht Swifties Kelce’s tweets die teruggingen tot september 2009, toen hij student was aan de Universiteit van Cincinnati.

De doorgaande lijn? Kelce is een groot beschermheer van restaurantketens. En spellingsfouten zal hem er niet van weerhouden om dat op sociale media te delen.

‘Ik heb meer oude tweets van Travis Kelce nodig. Ze zijn gewoon zo gezond en grappig,” heeft X-gebruiker @TravyTaylor89 gepost. “Ik begrijp nu waarom Taylor van hem houdt.”

“Ik geef niet echt om Taylor Swift en Travis Kelce, maar zijn oude tweets hebben mij eerlijk gezegd voor 110% aan boord,” schreef “Trayvis” (“Taylor” + “Travis”) converteren @dargonaire.

De 34-jarige Super Bowl-kampioen veroorzaakte in september voor het eerst datinggeruchten met Swift, ook 34. Nadat ze tijdens haar Eras-tournee in juli in het Arrowhead Stadium in Kansas City speelde, nodigde Kelce de Grammy-winnende zangeres uit om terug te komen naar het huis van de Chiefs om op 24 september een wedstrijd tegen de Chicago Bears bij te wonen. Wat volgde waren meer speloptredens, publieke uitstapjes, hand vasthouden en backstage knuffelen.

Voordat Kelce echter bekendheid verwierf in de NFL en Swift’s nieuwste minnaar werd, was hij slechts een student die zijn lessen probeerde te overleven. “Zooooo, deze leraar probeerde me in de klas aan te spreken alsof ik niet oplette, nou ja, dat deed ik en ik vouwde niet onder druk, DUB,” hij getweet op 9 november 2009.

“Te hype, ik kreeg zojuist deze C op mijn examen zonder zelfs maar te studeren… gewoon gebruik makend van algemene kennis!! s/o aan Papa Kelce voor de genen,’ hij Geplaatst op 24 oktober 2011.

In plaats van problematische berichten of memes te vinden, vond Swifties tweets die Kelce’s liefde voor het MGMT-nummer lieten zien “Elektrisch gevoel,” waardering voor dieren – waaronder één enthousiast “eekhoorn” – en zijn loyaliteit aan IHOP, Taco Bell en post-therapie “#chipolte.” Kelce’s eerdere tweets documenteren ook zijn passie voor komedie.

Op 6 augustus 2011 maakte hij getweet: “Bij deze improvisatiecomedyshow… Als ik tenminste geen geld verdien met sport, kan ik dit soort dingen gemakkelijk doen…” Twaalf jaar later zou Kelce tweemaal “Saturday Night Live” hosten.

Travis Kelce draagt ​​een jasje en een wit overhemd en houdt de hand vast van Taylor Swift, die een geruite jas draagt

Travis Kelce en Taylor Swift zagen hoe ze de afterparty ‘SNL’ op 15 oktober in New York verlieten.

(MEGA / GC-afbeeldingen)

Komedie heeft lange tijd een belangrijke plaats ingenomen in het hart en huis van de tweevoudig Super Bowl-winnaar, vertelde de krappe kant aan de Wall Street Journal in een maandag gepubliceerd interview. Toen hij met Swift begon te daten, zei hij dat hij haar moest uitnodigen in de wereld van zijn favoriete strips.

“Ik liet haar weten: dit is mijn jam hier”, vertelde hij aan WSJ. Volgens de krant is de beltoon van Kelce een fragment van wijlen cabaretier Chris Farley die schreeuwt: “Voor de liefde van God!”

De schijnbaar pretentieloze persoonlijkheid van de atleet en de culinaire overpeinzingen van het moment blijven aanwezig in zijn huidige, zeer openbare leven. Volgens het WSJ-interview is een van zijn favoriete ‘desserts’ wentelteefjes ‘druipend van slagroom en siroop’. Bovendien buigt zijn aangepaste Rolls-Royce Ghost een plafond van fonkelende lichtjes die een sterrenstelsel nabootsen, inclusief vallende sterren.

“Doe een Wens. Dromen komen uit”, vertelde Kelce aan schrijver JR Moehringer. Toen hem naar de sterren werd gevraagd, antwoordde Kelce: “Hoe denk je dat ik dit allemaal manifesteer?”

Kelce, een toegewijde Swiftie die de zangeres wilde ontmoeten tijdens haar show in juli in het Arrowhead Stadium, zei ook dat hij nog steeds onder de indruk is van de artiest en haar vaardigheden op het gebied van het schrijven van liedjes. Een van zijn persoonlijke favoriete teksten: “I could make a bad guy good for the weekend” uit Swifts hit “Blank Space” uit 2014.

“Dat is een geweldige regel!” hij zei.

Hij vervolgde: “Ik ben nooit een man van woorden geweest. Bij haar zijn en zien hoe slim Taylor is, was verbijsterend. Ik leer elke dag.”