Fender schakelt Soft Play en Nova Twins in voor gratis Marquee Club-optreden | Muziek | Amusement

Fender heeft onlangs de komst aangekondigd van zijn nieuwe gitaarlijn, de Fender Vintera IIdat een eerbetoon is aan de gitaren van het merk uit de jaren vijftig, zestig en zeventig, met “geavanceerde kenmerken en een gedurfd ontwerp”.

Om deze nieuwe lijn gitaren volledig te vieren, geeft Fender een eenmalig optreden morgenavond, woensdag 20 september 2023bij het iconische Markeerclub.

De locatie in Londen, Soho werd eerder in 2008 gesloten, maar Fender brengt het weer tot leven met een vleugje punkgoedheid van Zacht spelen, Nova-tweeling, Lambrini-meisjesen een DJ-set van Oerschreeuw bassist Simone Marie.

Het evenement zal zeker eindeloos spannend zijn – en het beste is dat je de avond vol entertainment helemaal GRATIS kunt bijwonen.

Fans van Fender kunnen dat wel Klik op deze link om je aan te melden en kans te maken op twee kaartjes en kijk hoe de drie bands spelen op een van de meest historische locaties van de hoofdstad, maar wees er snel bij. Vanavond om 21.00 uur sluit het inschrijfloket.

De winnaars krijgen twee kaartjes voor de show en een kans om een ​​demonstratie te geven Vintera II gitaar of bas.

Soft Play (voorheen bekend als Slaves) is een van de krachtigste bands van de afgelopen tien jaar en komt op grote schaal terug – nadat ze deze zomer onlangs op een aantal festivals hebben gespeeld, waaronder Reading & Leeds.

Ondertussen is Nova Twins een van de meest opwindende opkomende artiesten van het land. Met steunbetuigingen van onder meer Sir Elton John gaan ze zeker op pad en spelen ze misschien al een tijdje niet meer in zo’n intieme locatie als de Marquee Club.

Doe mee en maak hier kans op kaartjes.

Fender’s CMO, Evan Jones, zei: “We zijn buitengewoon enthousiast om deze toonaangevende artiesten samen te brengen voor een speciaal evenement van één nacht, waarbij de legendarische Marquee Club nieuw leven wordt ingeblazen om de nieuwe Vintera II-serie te introduceren.

“Terwijl het aantal gitaristen over de hele wereld blijft groeien en spelers technologie blijven omarmen, voelen muzikanten van alle leeftijden, achtergronden en vaardigheidsniveaus zich nog steeds aangetrokken tot de tijdloosheid van het merk Fender – de iconische kleuren en klassieke lichaamsvormen hebben heeft talloze generaties kunstenaars geïnspireerd en de Vintera II is hiervan een hedendaags bewijs.” –

Fender’s nieuwe lijn Vintera-gitaren belooft hun meest opwindende tot nu toe te worden, Lees hier over hun vakmanschap.