Ruim 123 miljoen kijkers keken ernaar

Patrick Mahomes van Kansas City Chiefs viert feest met de Vince Lombardi Trophy na het winnen van Super Bowl LVIII.

Brian Snyder | Reuters

Super Bowl LVIII was de meest bekeken televisieshow in de geschiedenis, aangezien naar schatting 123,4 miljoen mensen de Kansas City Chiefs in de verlenging keken om de San Francisco 49ers te verslaan.

De grote wedstrijd van zondag had veel te bieden voor het publiek: twee van de beste teams in de National Football League, een rustshow van Usher, gekke reclamespots en natuurlijk een zeer openbaar liefdesverhaal.

Degenen die alleen maar op de iconische reeks reclamespots van de Super Bowl afstemden, zagen veel snackadvertenties voor merken als Oreo, Pringles, Mountain Dew, Doritos en M&Ms. Er waren ook tal van aanbevelingen van beroemdheden, waaronder Christopher Walken, Ben Affleck, Matt Damon, Tom Brady, Beyoncé, Quinta Brunson, Jenna Ortega, Kate McKinnon en Jennifer Aniston.

Dit verhaal ontwikkelt zich. Kom later terug voor updates.